Bezorgkosten

Bezorgkosten

Binnen Nederland

Voor bestellingen die worden afgehaalt berekent Zonwering Put geen verzendkosten. Voor bestellingen die bezorgt kunnen worden door de pakketdienst rekenen wij € 6,95 dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Voor producten die groter zijn rekenen wij €49,95 dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Waddeneilanden

Woon je op de Waddeneilanden, dan bezorgen we tot aan de kade onder dezelfde voorwaarden als 'binnen Nederland'. Mocht je de zending aan huis willen ontvangen, dan zal er een prijs moeten worden opgevraagd. Wij zoeken dit graag voor je uit.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. Tel 0578-690338 of via de mail info@tuinmeubelput.nl.

België en grensgebied Nederland

Wij  leveren ook in België en Duitsland. Hiervoor kunnen wij u een passende offerte maken, hierbij zullen de werkelijke vrachtkosten van de vervoerder worden aangehouden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. Tel 0578-690338 of via de mail info@tuinmeubelput.nl.

Duitsland en overige landen

Wij kunnen voor leveringen verder als 50 kilometer vanaf de Nederlandse grens een passende offerte maken, hierbij zullen de werkelijke vrachtkosten van de vervoerder worden aangehouden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. Tel 0578-690338 of via de mail info@tuinmeubelput.nl.